Fra Feitskaret mot Storklumpen
bilde vinterryper skutt
Porten til Nord Norge
Velg språk:
  • norway.png
  • germany.png
  • uk.png

Zumba Fitness

Les print.png email  .png

 

”Ditch the workout – Join the party”

Zumba Fitness ligner ikke på noen andre treningsformer!
Fantastisk trening for hele kroppen! Liker du rytmer og danse? Da er dette treningen for deg!

Zumba Fitness er en morsom og spennende måte å trene på!
Vi vil at du skal bevege deg -  elske og bevege deg - og dette er veien til målet!  Når du danser Zumba Fitness forbrenner du kalorier, får massevis av energi og opplevelse fylt med deilige rytmer og morro!

Zumba Fitness ble oppfunnet på midten av 1990-tallet av søramerikaneren Alberto “Beto” Perez, treningsinstruktør for kjendisene og koreograf for internasjonale super-pop-stjerner.
 
En dag gikk han inn i sin aerobic klasse, og innså at han hadde glemt sin aerobic musikk. Han tenkte fort, grep det båndet han hadde i ryggsekken sin. Beto’s kassetter består av sangene han elsket, den tradisjonelle latinske salsa og merengue musikken han hørte på hele sitt liv. Men det var en utfordring å improvisere en hel klasse på stedet ved hjelp av utradisjonelle aerobic musikk. Beto tok utfordringen, og fra denne improvisasjonen ble et revolusjonerende nytt konsept født - Zumba Fitness! Klassen ble snart den mest populære klassen i sitt treningsstudio.

Etter at Beto brakte Zumba Fitness til USA i 1999, har den blitt en av de dansebaserte treningsformen som har utviklet seg raskest. Folk i alle aldere faller for den fengende musikken, de lettlærte dansetrinnene og de synlige fysiske resultatene.


Kontaktinformasjon:
Ellen Thuseth
Mob:   980 76 659



zumba